Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Tom_Gwar

Czy ktoś z Was ma zajawkę na skoki spadochronowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, czy ktoś z Was kiedyś skakał ze spadochronem? W tandemie lub samemu? Znacie jakieś tanie lotniska, które organizują skoki w Polsce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sabinadro

Ja miałam i najpierw było to tylko marzenie a potem jak próbowałam je zrealizować to przeszkody okazały się nie do pokonania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam, nie pociągają mnie takie sporty, jak spadochronowe soki lub skoki z liną, ani loty balonem itd...czasem okazuje się, że takie sporty można uprawiać tylko raz w życiu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zacznę rozglądać się za jakimiś sportami powietrznymi, ze względu na syna, ale myślałem bardziej o paralotni. To są wspólne ośrodki które organizują skoki i paralotnie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z paralotnią jeszcze nie rozpoczęłam przygody, ale skoki w tandemie mam za sobą. Twój syn musi mieć ukończone 18 lat aby skoczyć. W tunelu aerodynamicznym nie ma limitu wiekowego no i jest o wiele tańszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten tunel, który mi pokazałaś wydaje się o wiele fajnieszy niż paralotnia czy nawet skok spadochronowy, który dla dzieciaka wiadomo nie wchodzi w gre. No to się zaskoczyłem, O!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam czegoś żeby móc wspólnie z moim sześcioletnim chrześniakiem spędzić czas, czy taki tunel to odpowiednie miejsce na przygodę dla małego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sześciolatek to już duży chłopak, myślę, że będzie miał wielką frajdę! Na miejscu dostajesz kombinezon i kask. Wygląda się w całym rynsztunku naprawdę zjawiskowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mały obejrzał kilka filmików i już podobno pochwalił się wszystkim kumplom na co się wybiera. W najbliższy weekend jedziemy do jednego z wielkopolskich ośrodków na męską wyprawę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Aneta Ri

Margeritka
ja nie mam, nie pociągają mnie takie sporty, jak spadochronowe soki lub skoki z liną, ani loty balonem itd...czasem okazuje się, że takie sporty można uprawiać tylko raz w życiu...

dlaczego sporty powietrzne raz w życiu, że są niebezpieczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Hanka.L

Ja rozumiem, że przezorny zawsze ubezpieczony, ale życie jest po to by z niego korzystać. Jeśli boicie się skoków ze spadochronem to spróbujcie tego tunelu aerodynamicznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werciak

a gdzie są w Polsce takie tunele? Jestem z Wrocławia i u nas nie ma, a ogromne miasto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Orm Bywaly

przerabiałem już i skoki w tandemie i tunele aero , , mieszkam w usa to taka rozrywka jest w kazdym wiekszym osrodku,,,niezapomniane wrazenia,,teraz zbieram na lot samolotem z uzyskaniem stanu prawie pelnej niewazkosci , troche drogo ale żyje sie tylko raz ,,nie musze umierac bogatszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ja raz skoczyłam i to było niesamowite przeżycie! ta adrenalina potem zostaje z tobą na kilka kolejnych dni. dobrze że zaplanowałam sobie wtedy dłuższy urlop bo chyba był nie wytrzymała 😄

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi