Skocz do zawartości
Forum

Swojskie kiełbaski, szyneczki


Margeritka

Rekomendowane odpowiedzi

Mój teść też robi takie wyroby ale i mój mąż też się wyrobił i robi pyszne
Ja to paszteciara jestem uwielbiam pasztety ! A i taką szyneczką nie pogardzę
I powiem wam tak Na weselu co ostatnio byliśmy również były swojskie wyroby A ja się częstowałam a mój mąż mówi "to ty salceson jesz ?" Pomyliłam z pasztetem bo był taki okrągły i cienko pokrojony Ale był pyszny a ja tak samo ogólnie za salcesonem nie przepadam :/

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hqymi36e7.png
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5ekt2ocja7.png

Odnośnik do komentarza

spoko Marg ja robię tak ze kupuję już w sklepie troszkę zmielonej słoninki wrzucam do garnka i tak się przesmaża ze 2 godzinki potem do tego daję dużo cebulki pokrojonej w plasterki i znów duszę aż cebulka zaczyna sie złocić jakieś 0,5 godziny przed końcem dodaję jabłuszka pokrojone w drobną kosteczkę oczywiście w międzyczasie trzeba posolić do smaku zanim przełożę smalec do pojemnika zlewam z wierzchu ten biały smalec bo my tego nie jemy tylko same skraweczki z cebulką i jabłkiem

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...