Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
przyszlamamusia

Jakie włączniki i gniazdka do domu?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ilona_K

Tez mi się kiedyś takie starodawne gniazdka marzyły ale tak jak mówisz - są mega drogie. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na dużo tańszą wersję, która idealnie pasuje do każdego wnętrza- wcale gniazdka itp nie muszą być jakieś super bogate! Wystarczy prostota i elegancja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej takie, które będą ci pasować do wystroju wnętrz. Nie zawsze można znaleźć coś fajnego. Dlatego ja długo szukałem i w końcu znalazłem coś bardzo fajnego, jak chcesz możesz sprawdzić tutaj: [reklama usunięta]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się bardzo podobają wyłączniki z firmy kontakt Simon, seria 54. Ramki szklane, białe wyglądają na prawdę imponująco. Fajne są takie małe wyłączniki [reklama usunięta], oglądałam takie z firmy Kos seria Dante. Coś wspaniałego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My z mężem zdecydowaliśmy się na włączniki i gniazdka marki Ospel. On wybrał markę pod względem jakości a ja wybrałam konkretne włączniki i gniazdka ze względu na wyglad - wybór mają naprawde duży :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krini

Myślę, że fajnie dopasować włączniki i gniazdka do stylu domu i potrzeb. Ja wcześniej miałam w każdym pokoju praktycznie różne, bo w różnym czasie remontowaliśmy pomieszczenia i tak kupowała, co mi się w tym okresie podobało. Teraz odswieżaliśmy dom po kilku latach i wymieniłam wszystkie gniazdka na Ospela. Mega zachochałam się w kolejcji Sonata i z niej mam najwięcej włączników. Do pokoju dla dzieci polecam z zabezpieczeniami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze marki to Ospel i Kontakt Simon. Jach chodzi o drugą, to zgadzam się z wypowiedzią, która już wcześniej padła, gniazdka Simon 54, bardzo fajna, godna uwagi seria. Duzy wybór modułów, ramek w różnym kolorze. Jest się nad czym pozastanawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Remontując mieszkanie jeżeli chodzi o osprzęt elektryczny to polecę dobrą hurtowanie internetową https://abcelektro.pl/, posiadają dużo produktów renomowanych marek, ja na przykład poleciłbym firmę vimar mają solidne i bardzo stylowe włączniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Klaudia11

Najlepiej moim zdanie pomyśleć o gniazdkach takich jak np z Ospela 😉 mają w swojej ofercie z odpowiednimi zabezpieczeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kropka
W dniu 26/8/2021 o 12:23 PM, Gość Klaudia11 napisał:

Najlepiej moim zdanie pomyśleć o gniazdkach takich jak np z Ospela 😉 mają w swojej ofercie z odpowiednimi zabezpieczeniami.

Zabezpieczenia ale tez i po prostu wzory bardzo fajne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi