Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Margeritka

Botki - lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też tego nie rozumiem, przecież to musi być strasznie uciazliwe, bo wiadomo, ze trzeba ciągle prać te buty.
Albo np przy niezaplanowanych odwiedzinach u znajomych....co zrobic po wejsciu do mieszkania, zdjac buty, czy lepiej wejsc w nich hmmm :hahaha:

Pozdrawiam...Iza
:angel_star:

15tydź. 27.02.12http://s10.suwaczek.com/201311064859.png
http://s6.suwaczek.com/201005221774.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulala1986
Izzys chyba pozostaje wtedy szybkie umycie stóp u kogoś w łazience bo ja sobie nie umiem wyobrazic siedzenia z gołymi i smierdzacymi stopami u kogoś :lup:

ja latem chodzę z bosymi stopami i jak jestem u znajomych, to idę do łazienki i przecieram stopy chusteczkami nawilżanymi i do sucha papierem, bo nie wyobrażam sobie, żebym wycierała stopy w ręcznik u kogoś w łazience...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulala1986
ja nie rozumiem jak ktoś może chodzić na co dzień w butach bez skarpetek :hmm: dla mnei to nie do pomyślenia.....sandały jedynie a tak to skarpetki obowiązkowo!!

Ale może nie widać, że ma skarpetki :)
Tak piszę, bo ja bardzo często skarpetki takie do balerinek używam, a one maksymalnie wykrojone są i z buta nie wystają.

A niektórzy (zwłaszcza panowie) to i do sandałów skarpetki lubią :hahaha:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulala1986
Izzys chyba pozostaje wtedy szybkie umycie stóp u kogoś w łazience bo ja sobie nie umiem wyobrazic siedzenia z gołymi i smierdzacymi stopami u kogoś :lup:

Czytam i płaczę ze śmiechu :hahaha: :hahaha:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daffodil
Ulala1986
ja nie rozumiem jak ktoś może chodzić na co dzień w butach bez skarpetek :hmm: dla mnei to nie do pomyślenia.....sandały jedynie a tak to skarpetki obowiązkowo!!

Ale może nie widać, że ma skarpetki :)
Tak piszę, bo ja bardzo często skarpetki takie do balerinek używam, a one maksymalnie wykrojone są i z buta nie wystają.

A niektórzy (zwłaszcza panowie) to i do sandałów skarpetki lubią :hahaha:

no do balerinek to ja tez takie skarpetki magiczki używam, ale jak widzę jak siedzi facet i ma np lakierki i brak skarpetek :lup: jak to mówią- po czym poznasz polaka na wakacjach? po tym że do sandałów ubiera skarpetki :sofunny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Insana

iszmaona
miałam zakładać osobny temat o kaloszach, ale zdjęcie chyba bardziej tutaj będzie pasowało.
Co myślicie o takich "kaloszach?

mi się bardzo podobają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PokojzZabawkami_pl

Jeżeli mają fajny kolor i wzór to mi także się podobają,szczególnie modne są jesienią podczas deszczu i pluchy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bobik

Uwielbiam buty, szczególnie na szpilce, ale botki też są bardzo fajne. Wygodne, pasują do większości ubrań, świetnie wyglądają. Niestety nie zarabiam aż tak dużo by móc kupować buty w dużych ilościach, ale znalazłam stronkę allinside.pl, na której rzeczy są tanie i bardzo fajne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię, najchętniej noszę botki na obcasie, bo są dość wygodne i ładne. Kupuję je najczęściej gdzieś w sieci, bo są niedrogie i mam szeroki wybór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość metkas

Proszę - [reklama usunięta] Kto powiedział, że efektowne obuwie musi być od razu jakoś drogie. Te botki są śliczne, wygodne pomimo takie szpilki, a kosztują mało. Ja je uwielbiam - oczywiście to kwestia stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam botki. Mam ich chyba z 10 par. Ostatnio do mojej kolekcji dołączyły piękne zamszowe buciki, które znalazłam tutaj [reklama usunięta], są świetne, pięknie wyglądają na nodze. Wszystkie koleżanki w pracy mi ich zazdroszczą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, ja bardzo lubię. To są naprawdę śliczne i wygodne buty. Mam ich kilka par. Teraz na jesień czas odświeżyć swoją garderobę o modne w tym sezonie frędzle i upolowałam sobie takie [reklama usunięta] i nie mogę się doczekać kiedy wreszcie do mnie przyjdą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość limeria

Lubię i chodzę :) O ile na obcasach wybieram zwykle na jakies specjalne okazje, albo jak nie muszę tak dużo chodzić. To na co dzień śmigam sobie w botkach na koturnach, które są o wiele bardziej stabilne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość obywatelmarta

Uwielbiam buty. Teraz, jak ciepło jest najbardziej lubię trampki, bo i wygodne, i noga się nie poci, a i do jazdy samochodem są świetne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luhbię. Mam w szafie kilka par botków. Zwykle wybieram botki wygodne na niskim obcasie. W tym roku praktycznie całą wiosnę przechodziłam w komfortowych botkach na niskiej podeszwie 😉

Wiosną jednak preferuję obuwie w nieco innych kolorach:

https://www.kobietapewnasiebie.pl/botki-zielone-ciekawa-alternatywa-dla-czerni/

Lubię sobie zaszaleć 🙂

damskie-zielone-botki.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi