Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
magdalena123xyz

Kreatywne prezenty dla dzieci

Rekomendowane odpowiedzi

Może Zestaw do uprawy muchołówki   [reklama usunięta] będzie dobrym pomysłem? Jako prezent to chyba dosyć oryginalna opcja dla dziecka, sam kupiłem mojemu chrześniakowi i pomimo, że znajomi mówili że słaby pomysł to dziecko zadowolone i dodatkowo uczy się opieki od młodości.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci teraz bardzo dużo korzystają z komputerów wiec mysle ze dobrym rozwiazaniem moze byc myszka [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MAMA

A może personalizowaną książkę?
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MartaKas

Ja kupiłam swojemu 7 letniemu dziecku taką fajną składaną z drewnianych elementów betoniarkę, którą na dodatek na końcu trzeba pomalować farbkami z zestawu [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Karolina

Dzieciom w wieku szkolnym najlepiej jest kupować zabawki skłaniające do nauki. Swojej córce kupiłam ostatnio mikroskop i teraz bawi się w naukowca, ogląda różne preparaty, szuka w Internecie informacji o obserwowanych obiektach.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
[reklama usunięta]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że warto kupować praktyczne prezenty. Dzieci dużo czasu spędzają przed komputerem dlatego myślę że dla wygody i zdrowego kręgosłupa dobrym pomysłem może być fotel [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Myrme

Laboratorium Clementoni.

Mikroskop.

Coś od Smukajto.

Ewentualnie butelka na wodę 🙂

pol_il_Bidon-butelka-dla-dzieci-Contigo-

Edytowane przez Dziubala
[reklama usunięta]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mama

Pomysłów nie brakuje - istnieją przecież całe serwisy w których kupuje się prezenty dla dzieci, można kupić w niskich cenach zabawki, książeczki da dzieci, malowanki z naklejkami, bajki, książki edukacyjne na nagrody.

[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może pozwolić mu stworzyć własną skarbonkę ręcznie malowaną  [reklama usunięta],
a może idealnym prezentem będzie własnoręcznie malowana poduszka [reklama usunięta].

Innym świetnym pomysłem są koraliki do Koraliki do naprasowywania [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zamiast kolejnych rzeczy postaw na przezycia? Wybierzcie sie na urodzinowa wycieczke, zróbcie sobie piknik, puszczajcie latawce, bańki, czy co tam wam przyjdzie do głowy. Wspólny czas moim zdaniem jest najlepszym prezentem. Taki na 100%, bez smartfonow i innych rozpraszaczy.

[reklama usunięta]

Od siebie polecam również elementarze Bookoliki. Jest to nauka czytania poprzez zabawę.

1644569638.jpg

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziesieciolatka lubi perfumy. Sa fajne zapachy dla dzieci, np. "Minnie Mouse". Miala tez gruszkowe z H&M a ostatnio "Cloud" Ariany Grande (to taka gwiazdka, za ktora teraz dzieciaki szaleja ). Minnie Mouse i Cloud maja swiezy, lekko cytrusowy zapach, "Sweet like candy" sa "karmelkowe". Sprawdzoną opcją są też klocki lego  [reklama usunięta]

Można znaleźć modele dla mniejszych ale i dla starszych dzieci 🙂

pol_il_Lego-MINECRAFT-21240-Przygoda-na-

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Idą ferie, zadbaj o świetną rozrywkę dla Twojego dziecka w domu, na wypadek nieciekawej pogody!
[reklama usunięta]
Zestawy do malowania po numerach, zestawy do szkicowania, zestawy koralików do prasowania.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich kreatywnych prezentów dla dzieci są też drabinki [reklama usunięta]. Są to dobre narzędzia do ćwiczenia koordynacji ruchowej, równowagi oraz siły mięśniowej. Najlepiej oczywiście dobrać drabinkę odpowiednią do wieku.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi