Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
MalaMoni

Zabawki Fisher Price - dostosowanie do wieku dziecka

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę? Ja zawsze w pierwszej kolejności kieruje się ograniczeniami wiekowymi. Np. tu https://www.urwis.pl/marki/fisher-price znalazłam zabawkę-doniczkę, która mi się spodobała i byłam zdziwiona, że jest przeznaczona dla dzieci od 3 miesiąca życia - gdyby nie ta informacja, pewnie bym jej nawet nie zamówiła, uznając, że jest dla nieco starszych maluszków.

monthly_2018_03/zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka_66135.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość karolina33

Moim dzieciakom kupiłam drewniane zabawki i zarówno ja, jak i maluchy jesteśmy zadowoleni. Pamiętajcie tylko żeby zabawki dla małych dzieci nie miały zbyt drobnych elementów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zastanawiam się nad zakupem tego nocnika ze zdjęcia - chcę jakoś zachęcić małą do korzystania z niego, bo już najwyższy czas zrezygnować z pieluch. Myślicie, że się sprawdzi?

monthly_2018_04/zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka_66910.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Scooby, myślę, że taki nocnik, to zbędny wydatek i niepotrzebny mebel. Nie każde dziecko taki nocnik zachęci, a na dodatek jeśli będzie go chciało potraktować jak zabawkę, to i tak nie będzie spełniał funkcji, do której jest przeznaczony. Moim zdaniem lepiej kupić zwykly, prosty, ewentualnie z melodyjką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto poszukać też alternatywy. Na rynku jest teraz mnóstwo zabawek. Ja proponuję zabawki drewniane. Puzzle, instrumenty, pojazdy, klocki. Jest tego dużo. Popatrzcie tu na przykład https://liskiurwiski.pl/ . Sklep ma szeroki asortyment takich zabawek drewnianych. Solidne. trwałe i dobrej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi