Skocz do zawartości
Forum

Mięso smażone z makaronem z kapustą bok choy


Rekomendowane odpowiedzi

Ilość: dla 4 osób. Czas przygotowania: 40 minut. Niezbędne składniki: 400 g polędwiczek wieprzowych, 200 g makaronu sojowego, 1 szt. kapusty bok choy, 100 grzybów shitake, 2 łyżki oleju sezamowego, 1 łyżka miodu, 1 limonka, 1 ostra papryczka, 2 łyżki sosu sojowego, Sól morska w młynku KAMIS, 2 łyżeczki przyprawy 5 smaków KAMIS. Sposób przygotowania:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...