Bettyy •
Wow Fajne wrażenie robi :)
--Odpowiedzi znajdują się poniżej
Bettyy •
Wow Fajne wrażenie robi :)
--pinklady •
My zakupiliśmy ostatnio do pokoju synów taki dywan:
Życie jest piękne:-)
betib •
pokazalabym wam pokoje moich dzieci ale mam za malo wpisów :) moje dzieci mają pokoje w ktorych są białe meble w stylu prowansalskim...syn ma pokoj marynarski, z wielkim łozkiem w kształcie łodzi :) ..........jak zdobędę uprawienia to wkleje fotki
--Ulla •
mnie się te stópki bardzo podobają
--Ulla •
mój mąż maluje dzieciakom postaci z bajek - bardzo to fajnie wygląda
--Ula to masz utalentowanego męża:) mój zawodowo zajmuje się m.in oświetleniem i wiem, że to na pewno dobrze wykona: w pokoju dla dzieci
Najważniejszym elementem, od którego zaczęliśmy dekorowanie pokoju Synka była mapa ścienna (na całą ścianę) na zamówienie. Ogólnie tematyka jest geograficzno-astronomiczna, bo sufit niedługo pokryją ciała niebieskie, ale nie takie, które świecą zawsze po zgaszeniu świateł, bo może być to irytujące, ale jeszcze kombinuję, jak zrobić, by świeciły "na życzenie". Muszę coś majsterkować, na razie kończę planety, a później wezmę się za gwiazdki. I dużo, dużo elementów muzycznych, w tym profesjonalne nagłośnienie pokoiku, którym zajęła się mama (z racji zawodu), a które w przyszłości na pewno się sprawdzi. Kto nie kocha muzyki, kto nie śpiewał, nie tańczył, nie udawał gwiazdy rocka czy popu? Zestaw z mikrofonem obowiązkowy. To wszystko sprawdzi się za kilka lat, bo Synek na razie zainteresowany jest tylko dekoracjami w stylu kolorowych diamencików, które zmajstrowałam i zwiesiłam z kinkietu. To takie koraliki-diamenciki, które można kupić w sklepach z ozdobami, które sami komponujemy - u nas tego pełno. Po włączeniu światła i poruszeniu efekt jest cudowny.
W przyszłości chcę zrobić z nich sznur, który będzie nad oknem - światło słoneczne powinno zadziałać podobnie, a może nawet lepiej.
k.podla •
Pokój naszej córeczki urządziliśmy z pomocą Nizio Home, wykonali dla nas piękne, drewniane meble na zamówienie. Łóżko - domek, szafę i komodę. pokój był dla nas wyzwaniem, ze względu na niestandardowe wymary, długo szukałam producenta, który się z tym upora! Polecam Nizio Home, jeżeli macie podobny problem. http://www.niziohome.pl/