***Nowy Ekspert - KADROWA ****
Serdecznie witamy w naszym gronie nowego Eksperta p. Anię Rutkowską – Gajewską.
Ania będzie odpowiadała na wasze pytanie dotyczące tylko i wyłącznie spraw KADROWYCH nie księgowych.
Pamiętajcie proszę, że każdy z ekspertów ma swoje życie zawodowe i prywatne i potrzebują też czasu na udzielenie odpowiedzi.
Pani Ania ma dostęp do internetu tylko w czasie pracy, także jej czas jest tym bardziej ograniczony .
Prosimy zatem o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
Dziękujemy i życzymy udanej współpracy.
Kadrowa - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
3
malgosia
Kobieta, 41 lat, Warszawa
Odpowiedzi znajdują się poniżej
Małgosia
Serdecznie witamy z naszym gronie nowego Eksperta p.
Anię Rutkowską – Gajewską.
Ania będzie odpowiadała na wasze pytanie dotyczące tylko i wyłącznie spraw KADROWYCH nie księgowych.
Pamiętajcie proszę, że każdy z ekspertów ma swoje życie zawodowe i prywatne i potrzebują też czasu na udzielenie odpowiedzi.
Pani Ania ma dostęp do internetu tylko w czasie pracy, także jej czas jest tym bardziej ograniczony .

:36_3_16:
359
anulka
Kobieta, 43 lata, Warszawa
witamy serdecznie z góry dziękując za pomoc!!!
--

MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami
Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców
4
ann
Kobieta, 48 lat, Warszawa
Małgosia
Serdecznie witamy w naszym gronie nowego Eksperta p.
Anię Rutkowską – Gajewską.
808
ronia
Kobieta, 35 lat, Za górami za lasami za dolinami
Ojej super
Witamy i obiecujemy, że nie będzie łatwo 
--
BĘDĄC MATKĄ NIGDY NIE MÓW, ŻE JESTEŚ NA COŚ PRZYGOTOWANA...

104
kat-ja
Kobieta, 42 lata, Warszawa
Witam nowego eksperta
--
Asia mama Stasia (2.07.2005) i Franka (10.12.2009)

5
asja
Kobieta, 0 lat
Witam nowego eksperta :d
I mam pytanko ile można być na L4 w ciąży??
--

12,12,2009 18:50
OKTAWIANEK
3800g 58cm
6214
patiulka
Kobieta, 32 lata, Dolnyśląsk
Witam Patiulko,
Pytania do ekspertów zadaje się w dziale Ekspertów. Tu jest link do działu kadrowej: Kadrowa - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Pozdrawiam
--
Asia mama Stasia (2.07.2005) i Franka (10.12.2009)

5
asja
Kobieta, 0 lat
Witam!
Więc tak nie posiadam pracy, nie jestem po ślubie a mam partnera. 18 lat kończę 8 dni przed planowanym porodem. Chodzę do szkoły zawodowej i mam praktyki, jestem zatrudniona jako pracownik nieletni ale mimo to mogę wykorzystać urlop macierzyński. Ale ja nie chcę go wykorzystać bo ile będę na urlopie tyle pracodawca przedłuży mi umowę, a chciałabym jak najszybciej skończyć szkołę aby iść do pracy. I chciałabym z dzieckiem po porodzie zostać miesiąc dwa ale nie chce przechodzić na urlop macierzyński. I nie wiem czy tak mogę.
--
Tekst linka
50319
mloda-mama17
Kobieta, 21 lat, żory
młoda_mama17, w tym wątku nie zadajemy pytań, zostały założony do poinformowania o nowym ekspercie - kadrowej :)
Pytanie pewnie już nieaktualne, ale jeśli jednak nie uzyskałaś w innym miejscu odpowiedzi na swoje pytanie, to proponuję byś je zadała w tym Dziale https://forum.parenting.pl/dzis-pytanie-dzis-odpowiedz
--
2005 :), 2007 :), 2014 :)
39
dziubala
Kobieta, 107 lat, Kraków