Urządzenie do czyszczenia parą wodną - jakie polecacie?
Zastanawiam się nad zakupem urządzenia do czyszczenia parą wodną. Zależy mi głównie na wąskiej rureczce, którą mogłabym "wydmuchać" zanieczyszczenia z wąskich i trudnodostępnych szczelin. Jeśli macie takie cuda i używacie to zachęcam do podzielenia się opiniami
Na allegro widziałam tego całe mnóstwo, ale jakoś trochę się boję kupować w ciemno, a z kolei te z TV marketów chyba mają lekko przesadzoną cenę...
--
BĘDĄC MATKĄ NIGDY NIE MÓW, ŻE JESTEŚ NA COŚ PRZYGOTOWANA...

104
kat-ja
Kobieta, 41 lat, Warszawa
Odpowiedzi znajdują się poniżej
Katja znam dwie osoby które mają takowe urządzenie z TV marketu i są wniebowzięte
mają drewniane podłogi i gres w całym mieszkaniu , jakis malutki dywanik i u nich sie to sprawdza
ja nie mam, ale jeśli będę kiedyś miała swoje własne z pięknymi drewnianymi podłogami i gresem ;) to zakupię 
3
malgosia
Kobieta, 40 lat, Warszawa
Ja tez słyszalam niezle opinie o tych urzadzonkach z TV tylko proponowalabym kupic na Alegro bo duzo taniej wychodzi.
--
Szczęsliwa mama
313
antalis
Kobieta, 34 lata, Katowice
No właśnie... Na allegro jest tego zatrzęsienie i każde inne... Chyba po prostu kupię intuicyjnie takie, które ma gwarancję dłuższą niż 3 miesiące i zobaczymy 
--

104
kat-ja
Katja koniecznie się odezwij jak zakupisz o poużywasz jakiś czas ;)
3
malgosia
Kobieta, 40 lat, Warszawa
I sprawdz komentarze sprzedajacego :)
--
Szczęsliwa mama
313
antalis
Kobieta, 34 lata, Katowice
Małgosiu na pewno się pochwalę 
Antalis komentarze czasem bywają mylące... Ostatnio bujałam się ponad 2 miesiące ze sprzedawcą, który miał same pozytywy... No cóż, trzeba zaryzykować.
--

104
kat-ja
Przejrzałam allegro i jedyny, który wzbudził moje zaufanie to ten OCZYSZCZACZ PAROWY Severin DR8201 - nowy, 3 bary (429094649) - Aukcje internetowe Allegro Tylko ten ma jakąś ludzką gwarancję. Reszta to towar, który wg mnie "spadł z tira", a sprzedający daje tzw. gwarancję rozruchową od 30 dni do maksymalnie 3 miesięcy...
--

104
kat-ja
katja jak kupisz to koniecznie daj znać jak to działa, sama się zastanawiałam nad tego typu urządzeniem, mnie by się jeszcze przydało coś takiego, do czyszczenia większych powierzchni, H2O MOP PAROWY Klasa A+ 12 SCIERECZEK GRATIS (432227320) - Aukcje internetowe Allegro
--
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
112
monika4
Kobieta, 50 lat, dolnośląskie
No i stałam się szczęśliwą posiadaczką takiego oto urządzenia BEEM Oczyszczacz parowy 1600 W idealny do domu (453853905) - Aukcje internetowe Allegro
Mycie podłóg to teraz przyjemność
Poza tym jest super do okien (już na jednym wypróbowałam...), płyty gazowej w kolorze cholerny inox na którym widać nawet slad łap muchy i oczywiście do wszelkich zakamarków łazienkowych typu wężyk od prysznica 
--

104
kat-ja
kat_ja wielkie gratki zakupu, widzę, że kupiłaś coś większego i bardziej uniwersalnego, z tego co piszesz to same plusy a jest coś na minus?
powiedz mi jeszcze czy np. wykładzinę dywanową dałoby się tym umyć - wyprać??
--
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
112
monika4
Kobieta, 50 lat, dolnośląskie